dalmat food, poslovni paket

Prilagođeni poslovni pokloni

Poslovni paketi lokalne hrane uvijek su savršen odabir kada darujete svoje poslovne partnere i suradnike.

Dalmat Food paketi obuhvaćaju esenciju tradicionalnih, lokalnih proizvoda s ciljem da vam približimo okus Dalmacije i Mediterana te pretvorimo vaše darivanje u nezaboravno iskustvo.

Autohtoni pokloni predavačima na konferencijama, znakovi pažnje na eventima ili prigodno darivanje unutar vaše kompanije.

Blagdani, obljetnice, posjete inozemnih kolega, ostvarene suradnje – sve su to prilike u kojima možete predstaviti našu kulturu poklon paketom dalmatinske hrane. 

Dalmat Food stvoren je kako bi važne događaje obilježio na još posebniji način. Podijelite s nama vaš razlog za darivanje, a mi ćemo se pobrinuti da ispunimo sva očekivanja.

poslovni pokloni, eventi
poslovni pokloni, eventi
poslovni pokloni, turizam
poslovni pokloni, turizam

Turizam je djelatnost u kojoj, poklanjanjem lokalnog znaka pažnje svojim gostima, činite da ih mirisi i okusi podsjećaju na nezaboravne dane.

Iznajmljivači ugostiteljskih objekata, charter agencije te turističke zajednice naši su zadovoljni naručitelji. Omogućite svojim gostima da zapamte trenutke provedene u našoj zemlji te da ponesu mali dio Dalmacije sa sobom.

Surađujemo s provjerenim i lokalnim proizvođačima s kojima smo pronašli sinergiju i ljubav prema onome što radimo.

Proizvođače prehrambenih proizvoda i kozmetike te tradicionalne zanatlije (proizvodi od drva masline, gline, tkanine…) međusobno smo povezali kako bi vam omogućili realizaciju vaših želja kod kreiranja paketa. Moguća je djelomična personalizacija paketa, izbor između 3 veličine paketa te prilagođavanje cjenovnom rangu.

Veselimo se svakom vašem upitu!
poslovni pokloni, lokalni proizvođači
poslovni pokloni, lokalni proizvođači